Moj internet dnevnik
Marko Tolja
Nema zapisa.
Blog
nedjelja, ožujak 9, 2008

Kada se nešto u što ste uložili brdo truda, ljubavi i vremena na kraju riješi na najbolji mogući način, tvojoj sreći nema kraja. Upravo sam se ja tako osjećao u srijedu na promociji u Stereu. Sve probe, organizacijski pothvati i neprospavane noći zbog brige hoće li sve biti na svom mjestu se u potpunosti isplate kada vam dođe do glave kako je sve onako kako si zamišljao, pa i bolje od toga. Puna dvorana, odlična svirka i energija na bini i dva i pol sata uživanja u okruženju prijatelja i kolega. ...ovako vam to izgleda iz moje perspektive sa bine...Ludilo... :)

Riječka publika me još jednom ugodno iznenadlia. Osim što su došli u velikom broju, još jednom su mi dali do znanja da znaju jako dobro što jednom muzičaru treba pružiti da bi se on na bini osjećao kao doma. Stoga, svima vama koji ste se tamo našli i pružali mi takvu krasnu podršku, VELIKO HVALA! Jednako tako veliko hvala i Olja'zz bandu i Olji koji su bili vrhunski kao i uvijek i konstantno mi davali energije i inspiriacije iz pjesme u pjesmu. ...Elvis Stanić and me... A dream came true.

Bilo je to prvi put da smo svirali kompletan materijal sa albuma i taj dio je posebno dobro ispao (zahvaljujući publici koja je odlično napravila zadaću i pjevala sa mnom :
)). O gostima da vam ni ne pričam, dovoljno je spomenuti njihova imena i to je već dovoljna garancija: Elvis Stanić, Rivers i Tina Vukov. Veliko hvala i njima što su svojim talentom uljepšali večer meni i svima pristunima. «Flameice» su kao i obično bile zadužene za vrhunski scenski nastup kojeg su uspjele izvesti na jako skučenom prostoru, a i dečki u publici i bendu su bili najsretniji kada su one došle na red. :) ...u backstageu posljednji dogovori s Oljom (producentom) oko repertoara...

Eto, mislim da je ovo jaaaaako mali dio svega što se tamo dešavalo, a ostatak vam ionako ne mogu napisati jer se to jednostavno ne da opisati riječima. Još jednom hvala svima, a vas koji niste imali priliku to vidjeti i čuti pozivam vas da nam se pridružite na nadolazećim svirkama...


 

MT

markotolja @ 22:55 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.