Moj internet dnevnik
Marko Tolja
Nema zapisa.
Blog
utorak, svibanj 13, 2008

Ljudi moji dragi, ovih dana nema osobe sretnije od mene. Kao što većina vas već sigurno zna, dobio sam Porina za novog izvođača godine. Osjećaj kada su Kraljevi ulice pročitali moje ime je neopisiv. Samo isčekivanje nakon rečenice "A Porina dobiva..." je koktel suludih emocija koje još nikad nisam iskusio. Uzbuđenost, adrenalin do plafona, nada, nervoza, da vam ni ne spominjem kako puls luđački skoči u sekundi kad čujete svoje ime. Iako sam bio premoren pustim probama koje su trajale danima, mislio sam da ću u trenutku same manifestacije sve to isfurati jako kulerski i bez puno treme. Naravno, nije tako bilo.... :-)
Dan je počeo vrlo smireno, kao svaki drugi. Na HRTu sam trebao biti već oko 18h jer nominacija za najbolju vokalnu suradnju s Riversicama je išla u prednominacijama, odnosno prije samog prijenosa. I tako samo se mi ušminkali i sjeli na svoja mjesta očekujući proglašenje dobitnika. Nažalost, nismo dobili Porina u toj kategoriji iako je to bilo i za očekivati jer su s nama u konkurenciji bili Cubismo feat. Oliver koji su svakako to najviše i zaslužili.
Iako nismo dobili Porina, Riversicama i meni je pripala čast nastupa, i to odmah na otvaranju. To je super prošlo. Cure su bile već standardno odlične, a i bendu sve pohvale. Odmah nakon našeg nastupa prva nominacija po redu bila je upravo ona za novog izvođača godine u kojoj smo bili nominirani Kiristijan Beluhan, Ivo Gamuin Gianni i moja malenkost. Činjenica da sam u takvoj konkurenciji Porina pokupio upravo ja tu nagradu čini još važnijom jer izuzetno cijenim moje "konkurente". Porina za najboljeg muškog vokala pokupio je Jacques i to sasvim zasluženo. Moram vam priznati da sam navijao upravo za njega jer mislim da ga je on od svih nas nominiranih u ovom trenutku najviše zaslužio.
Uglavnom, ostvarilo mi se ono što sam si najviše i želio, a to je upravo da ove godine budem novi izvođač godine. To mi je veliki motiv za budući rad, ali i velika odgovornost jer moram to povjerenje opravdati. Hvala svima vama na podršci, svima onima koji su sudjelovali u stvaranju albuma i mene kao izvođača i svim kolegama koji su glasali za mene. Veliko hvala svima!

MT  
markotolja @ 20:29 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.