Moj internet dnevnik
Marko Tolja
Nema zapisa.
Blog - ožujak 2008
nedjelja, ožujak 23, 2008
Eto, vrlo kratko i jasno... Svima želim sretan Uskrs! Provedite ga sa onima koji su vam najdraži i najmiliji i uživajte u ovim danima klopanja i blagostanja... :)

MT
markotolja @ 11:57 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 16, 2008

Ciao ekipa, evo mene nakon tjedan dana. Nisam se mogao javiti prije jer mi je tjedan bio dosta aktivan i krcat doagađajima i obavezama što u Rijeci, što u Zagrebu. U Zgu sam sa Detourom priveo kraju snimanje našeg dueta. Stvar obečaje i jedva čekam da sad još sve izmiksamo i masteriziramo pa da čujemo konačnu verziju pjesme. Osim što je pjesma jedna vrlo zanimljiva kombinacija njihovog i mog stila, ova suradnja mi je draga jer je ekipa super i drago mi je da sam ih na ovaj način još bolje upoznao. Dakle, veliki pozdrav njima i cijeloj ekipi koja je sudjelovala na ovom projektu. U utorak sam pak bio i nastupio na promociji „Runjićevih večeri“ u BP clubu gdje sam se opet vidio sa puno dragih ljudi. Ovom prilikom bi se još jednom zahvalio obitelji Runjić što mi je dala tu čast da mogu biti dio tako lijepe manifestacije i druženja, na mene možete uvijek računati.

Jučer sam pak bio u Optaiji na Extrinom izboru za frizera godine gdje smo se nakon obavljenog službenog dijela svi skupa super zabavljali do ranih jutarnjih sati. Uglavnom, radni tjedan koji je završio super druženjem i feštom… Bolje od toga… ;)

 

Pozdrav ekipo i budite i dalje tako zanimljivi u svojim postovima, pratim vas…

 

MT

      

markotolja @ 17:45 |Komentiraj | Komentari: 24 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 9, 2008

Kada se nešto u što ste uložili brdo truda, ljubavi i vremena na kraju riješi na najbolji mogući način, tvojoj sreći nema kraja. Upravo sam se ja tako osjećao u srijedu na promociji u Stereu. Sve probe, organizacijski pothvati i neprospavane noći zbog brige hoće li sve biti na svom mjestu se u potpunosti isplate kada vam dođe do glave kako je sve onako kako si zamišljao, pa i bolje od toga. Puna dvorana, odlična svirka i energija na bini i dva i pol sata uživanja u okruženju prijatelja i kolega. ...ovako vam to izgleda iz moje perspektive sa bine...Ludilo... :)

Riječka publika me još jednom ugodno iznenadlia. Osim što su došli u velikom broju, još jednom su mi dali do znanja da znaju jako dobro što jednom muzičaru treba pružiti da bi se on na bini osjećao kao doma. Stoga, svima vama koji ste se tamo našli i pružali mi takvu krasnu podršku, VELIKO HVALA! Jednako tako veliko hvala i Olja'zz bandu i Olji koji su bili vrhunski kao i uvijek i konstantno mi davali energije i inspiriacije iz pjesme u pjesmu. ...Elvis Stanić and me... A dream came true.

Bilo je to prvi put da smo svirali kompletan materijal sa albuma i taj dio je posebno dobro ispao (zahvaljujući publici koja je odlično napravila zadaću i pjevala sa mnom :
)). O gostima da vam ni ne pričam, dovoljno je spomenuti njihova imena i to je već dovoljna garancija: Elvis Stanić, Rivers i Tina Vukov. Veliko hvala i njima što su svojim talentom uljepšali večer meni i svima pristunima. «Flameice» su kao i obično bile zadužene za vrhunski scenski nastup kojeg su uspjele izvesti na jako skučenom prostoru, a i dečki u publici i bendu su bili najsretniji kada su one došle na red. :) ...u backstageu posljednji dogovori s Oljom (producentom) oko repertoara...

Eto, mislim da je ovo jaaaaako mali dio svega što se tamo dešavalo, a ostatak vam ionako ne mogu napisati jer se to jednostavno ne da opisati riječima. Još jednom hvala svima, a vas koji niste imali priliku to vidjeti i čuti pozivam vas da nam se pridružite na nadolazećim svirkama...


 

MT

markotolja @ 22:55 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 3, 2008
Zadnjih par dana svu energiju, vrijeme i snagu usmjeravam na jedan dan, odnosno jedan događaj a to je koncert u Stereo dvorani u Rijeci. Dan D je ova srijeda, 05.03. To je prvi promocijski koncert u nizu koje planiramo održati. To je ujedno i prvi koncert na kojem ću izvesti sve pjesme sa albuma "Stare dobre stvari" i na kojem će ljudi konačno imati prilike čuti kako to sve skupa zvuči live. Baš zbog toga sam posebno nabrijan oko ovog nastupa jer ni ja još točno ne znam kako će to zvučati. Upravo sam došao sa probe s back vokalima i tu smo sve izgladili i sve štima za pet. Sutra ćemo raditi probu sa ostatkom Olja'zz banda, možda bolje reći orkestra s obzirom da će na bini biti čak 17 muzičara.  S obzirom da smo na albumu snimali sve instrumente live potegla se paralela da se tako radi i u live nastupima, tako da će se tu naći svi zastupljeni instrumenti na CDu, od duhača do gudačke sekcije. E, sad to samo treba sve uskladiti i uvježbati ali to će sve super funkcionirat jer na moju sreću imam posla sa najboljima u ovom poslu. Jedino što me malo brine je to hoću li ja sve to izdržati s obzirom na obaveze i vremensku stisku u koju ulazim od sutra pa sve dok  to ne završi. Dakle, sutra ujutro je proba, nakon toga sjedam u auto i pičim u Sisak jer nastupam na izboru za Miss ali to mi ne pada teško s obzirom na okruženje :), a koliko sam upoznat sa situacijom nastupa i I. Radovniković pa je to cool društvo za back stage. Nakon što to odradim sjedam u auto i vraćam se dirket u Ri, jer sljedeće jutro imamo opet probu i konačno navečer koncert. Biti će opako.. :)

Dakle i ovim putem pozivam sve Riječane i one koji se tamo slučajno nađu da dođu do Sterea u srijedu na dva sata dobre  mjuze.  Eh, i skoro zaboravih. Naravno nakon Rijeke slijede i drugi gradovi, u 4. mjesecu Zagreb, a nakon toga još se ne zna. Uglavnom, krenule su promotivne svirke i tko god je zainteresiran čuti kako zvučim live samo neka svrati, bit ćete na vrijeme informirani o mjestu i vremenu događaja.

Živjeli vi meni i javim vam se sa izvještajem kad sve ovo završi...

Pozz, MT
markotolja @ 23:15 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.